Eigendomsrechten

Deze website is eigendom van 
Atelier Artuur
Freya De Smedt
Waterloostraat 1
1880 Kapelle-op-den-Bos
0497/22 53 28
info@atelierartuur.com
Ondernemingsnummer: BE0648 786 379

Alle logo's, tekeningen, teksten en beelden op deze website zijn intellectuele eigendom van Freya De Smedt of rechthoudende derden.
De inhoud van deze site kan ten allen tijde door de beheerder worden aangepast. Indien u vragen of opmerkingen heeft over de inhoud van deze site kan u de beheerder contacteren.


Communicatie

We zijn zeer blij dat u vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Gegevens door u aan ons verstrekt worden met de grootste zorg en discretie behandelt. We zullen deze gegevens niet doorspelen aan derden of gebruiken voor andere doeleinden dan diegene die samen besproken werden.


Sociale media

Sociale media zijn onze beste bron van reclame. Daarom delen we graag onze afgewerkte stempels op Facebook en Instagram.
We houden er wel rekening mee dat een geboortestempel pas gepost wordt als het kindje geboren is. Of dat cadeau-stempels pas verschijnen als het cadeautje gegeven is. Geef dit zeker mee bij je bestelling.
Indien u niet wil dat uw foto of stempel gepost wordt, laat ons dat op voorhand weten. Daar houden we zeker rekening mee.

 

Onze troeven - Atelier Artuur

  

Atelier Artuur winkeltje

Ons bakstenen winkeltje is open op:

Maandag van 14u tot 17u.
Zaterdag van 13u tot 16u.
Moeilijk voor jou? Dan vind je op onze webshop alles wat je nodig hebt!
Afhalen kan ook steeds in ons afhaalkastje.

© 2018 - 2021 Atelier Artuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel