Atelier Artuur komt voort uit mijn niet te stoppen passie en zin om steeds weer nieuwe dingen te maken en te bedenken.

Creativiteit zit in mij, al vanaf mijn jongste levensjaren. Altijd aan het tekenen, knutselen en "prutsen". Ik hield alles bij om er 'later' nog iets mee te maken. Deze creativiteit én de zin om mijn creativiteit door te geven stuurde mij op mijn 18e in de richting van het kleuteronderwijs.
Maar dat was niet genoeg. Na mijn afstuderen ging ik verder naar Sint Lucas Antwerpen waar ik Illustratieve vormgeving ging studeren. Die richting zette ik na een jaar dagschool verder in avondschool.

Na de geboorte van ons zoontje Tuur in 2012 ging ik minder werken en kwam er ineens meer tijd vrij om weer creatiever te zijn.
Ik begon stempels te maken. De KVLV van Kapelle-op-den-Bos vroeg me om een workshop te geven. Daar kwamen zoveel positieve reacties op dat ik meer workshops begon te geven: dat was de start van mijn bijberoep.

Na 2 jaar als 'Illustratie Freya De Smedt" voelde ik dat ik meer wou doen. Ik ging persoonlijk door een heel zware periode.
Hieruit kwam als conclusie dat, wat ik deed, niet meer genoeg was voor mij en dat ik minder wilde werken in het onderwijs om meer voor mijn droom te gaan. Dit was het juiste moment. Ik schreef er het boekje "GUST" over en richtte "Atelier Artuur" op.
Ik wil niet alleen lesgeven aan volwassenen, ik wil mijn creatieve kriebels doorgeven aan al die nieuwsgierige, enthousiaste en leergierige kinderhoofdjes.
Ik wil ze de passie en zin om met hun handen bezig te zijn (en ze vuil te maken!) waar ik zo hard van geniet ook laten ervaren!

En dit combineren met een webshop. Want alles wat ik zelf maak, kan ik lang niet meer zelf stockeren ;-)
Ik hoop jullie te inspireren en te laten genieten van al mijn creatieve uitspattingen.

Liefs,

Freya

Onze troeven - Atelier Artuur

  

Aanbieding

Atelier Artuur winkeltje

Ons bakstenen winkeltje is open op:

Zaterdag van 13u tot 16u.
Moeilijk voor jou? Dan vind je op onze webshop alles wat je nodig hebt!
Afhalen kan ook steeds na afspraak.

 

© 2018 - 2021 Atelier Artuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel