Atelier Artuur komt voort uit mijn niet te stoppen passie en zin om steeds weer nieuwe dingen te maken en te bedenken.

Creativiteit zit in mij, al vanaf mijn jongste levensjaren. Altijd aan het tekenen, knutselen en "prutsen". Ik hield alles bij om er 'later' nog iets mee te maken.
Deze creativiteit én de zin om mijn creativiteit door te geven stuurde mij op mijn 18e in de richting van het kleuteronderwijs.
Na mijn afstuderen was mijn creatieve beest nog niet getemd en ging ik verder naar Sint Lucas Antwerpen waar ik Illustratieve vormgeving studeerde. Die richting zette ik na een jaar dagschool verder in avondschool.

Na de geboorte van ons zoontje Tuur in 2012 ging ik minder werken en kwam er ineens meer tijd vrij om weer creatiever te zijn.
Ik begon stempels te maken. De KVLV van Kapelle-op-den-Bos vroeg me om een workshop te geven.
Daar kwamen zoveel positieve reacties op dat ik meer workshops begon te geven: de start van mijn bijberoep.

Na 2 jaar workshops geven en stempels maken als 'Illustratie Freya De Smedt" voelde ik dat ik meer wou doen. Ik ging persoonlijk door een heel zware periode en kwam tot de conclusie dat, wat ik deed, niet meer genoeg was voor mij. Dat ik minder wilde werken in het onderwijs om meer voor mijn droom te gaan. En dit was het juiste moment.
Over deze zware periode schreef en illustreerde ik het boekje "GUST" en in februari 2016 startte ik met "Atelier Artuur".

Ik geef niet alleen les aan volwassenen, maar wil mijn creatieve kriebels ook doorgeven aan enthousiaste en nieuwsgierige kinderhoofdjes.
Ik wil ze de passie en zin om met hun handen bezig te zijn (en ze vuil te maken!) waar ik zo hard van geniet ook laten ervaren. En ze laten voelen wat ze met hun eigen handen allemaal kunnen.

En dit combineren met een webshop. Want alles wat ik zelf maak, kan ik lang niet meer zelf stockeren ;-)
Atelier Artuur is mijn creatieve speeltuin. Met heel veel liefde en passie hoop ik jullie te inspireren en te laten genieten van al mijn creatieve uitspattingen.

Liefs,

Freya

Onze troeven - Atelier Artuur

  

Atelier Artuur winkeltje

Ons bakstenen winkeltje is open op:

WE GAAN ER EEN WEEKJE TUSSENUIT.
ONZE WINKEL IS GESLOTEN VAN 21 MEI TOT EN MET 29 MEI.

Vrijdag van 10u tot 12u.
Zaterdag van 10u tot 12u.
Moeilijk voor jou? Dan vind je op onze webshop alles wat je nodig hebt!
Afhalen kan ook steeds in ons afhaalkastje.

© 2018 - 2022 Atelier Artuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel